Wij zoeken een:

Helpende, De Kornoeljehof Vries

Als helpende bij Interzorg ondersteun je cliënten bij de alledaagse activiteiten als wassen, aankleden en de maaltijd. Daarnaast ben je betrokken bij mensen. Je creëert een fijne sfeer, maakt een praatje en biedt een luisterend oor. Er echt voor mensen zijn, met een scherp oog voor wat nodig is.

Spreekt jou dit aan? Dan is Interzorg op zoek naar jou! 

Wat ga ik doen?
In de eerste plaats help je mensen bij hun dagelijkse persoonlijke verzorging. Je kijkt altijd wat mensen zelf willen en kunnen. Daarnaast heb je een scherp oog voor het welzijn van de mensen die aan jouw zorg zijn toevertrouwd. Je maakt een praatje, ziet en voelt of mensen goed in hun vel zitten en of er wat nodig is. De zorg die je verleent is conform het zorgplan. Daarbij stem je af met de cliënt en iedereen daaromheen: familieleden, mensen uit de buurt, collega’s, vrijwilligers en andere zorgprofessionals. Samen maken jullie het leven voor je cliënt zo aangenaam mogelijk. 

Wat zoeken wij in jou? 
Allereerst: een fijn persoon die oog heeft voor waar de wensen en behoeften van de cliënten liggen. Die de handen uit de mouwen weet te steken maar die tegelijkertijd grenzen weet aan te geven. Iemand die collegiaal is, mensen weet te enthousiasmeren en die goed kan organiseren. Iemand die durft te zeggen wanneer er iets beter kan en daar ideeën over heeft. 

Tot slot is het voor ons belangrijk dat je minimaal in het bezit bent van een diploma Helpende niveau 2 en dat je bereid bent om alle voorkomende diensten te werken. Ervaring met de doelgroep is een pré. 

Ook goed om te weten:
Jouw arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT). De functie is ingeschaald in functiegroep 25 (max. €2.305,18 bruto fulltime).

Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Interzorg Noord Nederland beloont niet alleen in salaris. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden.

De vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Wil je meer weten? Dan kan je contact opnemen met misschien wel jouw aanstaande collega:

Mirella Willems, zorgmanager Kornoeljehof. Bereikbaar op: 06-83156468 of
Mathilde Mulder, zorgmanager Kornoeljehof. Bereikbaar op: 06-10621888

Solliciteren kan door middel van de solliciteren button rechts bovenin dit scherm.